Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο DLC του Minecraft Dungeons

*
Ο νέος τίτλος της Mojang, το Minecraft Dungeons, θα λάβει το πρώτο του πακέτο DLC τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το DLC Jungle Awakens, το οποίο προσθέτει τρία νέα story missions, νέα armors, καινούργια όπλα και περισσότερα artifacts. Επιπλέον θα περιλαμβάνει νέα mobs όπως το Jungle Abomination, το Leapleaf και το Whisperer. Όσοι έχουν αγοράσει το Hero Edition του τίτλου θα αποκτήσουν το Jungle Awakens χωρίς χρέωση.

Ταυτόχρονα θα διατεθεί και το Lost Temple Dungeon, ένα δωρεάν update που θα περιέχει καινούργια αντικείμενα, αλλά και θα φέρει βελτιώσεις στο παιχνίδι. Επίσης, μαζί του έρχονται στο Minecraft Dungeon και τα Pandas.


Το Minecraft Dungeons κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One (διατίθεται και στο Xbox Game Pass), Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*